Politika Privatnosti:

VALLDER upravlja veb-sajtom www.vallder.rs, koji pruža USLUGE.

Ova stranica se koristi za informisanje posetilaca veb-sajta u vezi sa našim politikama u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem ličnih podataka ako neko odluči da koristi našu uslugu.

Ako odlučite da koristite našu uslugu, onda se slažete sa prikupljanjem i korišćenjem informacija u vezi sa ovom politikom. Lični podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje Usluge. Nećemo koristiti niti deliti vaše podatke ni sa kim osim na način opisan u ovoj Politici privatnosti.

Termini korišćeni u ovoj Politici privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uslovima i odredbama, koji su dostupni na vvv.afagag.com, osim ako nije drugačije definisano u ovoj Politici privatnosti.

Prikupljanje i korišćenje informacija

Za bolje iskustvo tokom korišćenja naše Usluge, možda ćemo zahtevati da nam dostavite određene lične informacije, uključujući, ali ne ograničavajući se na vaše ime, broj telefona i poštansku adresu. Informacije koje prikupljamo će se koristiti da bismo vas kontaktirali ili identifikovali.

 

Kako koristimo vaše lične podatke?

Vaši podaci o registraciji neće biti prodati ili na drugi način preneti na treća lica. VALLDER će koristiti vaše lične podatke samo da bi vas obavestio o svojim ponudama ili uslugama koje bi vas mogle zanimati.
Ako naručite naše usluge ili zatražite isporuku naše robe, tada ćemo, po pravilu, prikupljati i čuvati vaše lične podatke samo u obimu koji je potreban da bismo pružili uslugu ili ispunili uslove predmetnog ugovora. Pored toga, možda ćemo takođe morati da prosledimo vaše lične podatke drugim kompanijama koje smo angažovali u svrhu pružanja usluga ili ispunjenja ugovora. Obično će to biti prevoznici ili druge uslužne kompanije.
Konačno, koristimo prikupljene podatke da zaštitimo interese naših kupaca od bilo kakve potencijalne zloupotrebe i da zaštitimo naše klijente u slučaju bilo kakve štete.

Da li VALLDER može da prenese vaše lične podatke trećim licima?

Vaši lični podaci neće biti preneti trećim licima, jedini izuzetak bi bio kao što je navedeno u paragrafu „Kako koristimo vaše lične podatke“ iznad na ovom sajtu. Moguće je, međutim, u određenim izuzetnim slučajevima da smo po zakonu u obavezi, u slučaju državnog gonjenja, da podatke prenesemo trećim licima. Neke kompanije nude usluge koje su povezane sa VALLDER-om. Ako koristite ove usluge i tamo date lične podatke o sebi ili date dozvolu za skladištenje podataka, korišćenje vaših informacija je regulisano politikom privatnosti te kompanije.

Kako postupamo sa vašim ličnim podacima?

Osim ako nije drugačije naznačeno, vaše podatke koristimo isključivo u svrhu predviđenu i dogovorenu.

Imajte na umu: u meri u kojoj prenosite svoje podatke trećim licima, osim za ponudu i potražnju na našoj veb stranici ili na drugim veb lokacijama, vaši podaci se tamo mogu koristiti u različite svrhe.

Ako koristite usluge trećih lica, primenjuju se njihovi opšti uslovi i politika privatnosti tih kompanija. VALLDER nije u obavezi da proverava i poštuje ove uslove i smernice. Preporučujemo da se prvo informišete o ovim provajderima i njihovom postupanju sa vašim podacima pre korišćenja njihovih usluga i obezbedite zaštitu vaših ličnih podataka.
Imajte na umu da ste u ovom slučaju preusmereni na veb lokaciju drugog provajdera Internet usluga kada kliknete na spoljnu vezu.
Postoji mogućnost da takvi korisnici uđu kao deo našeg Internet sajta u izgledu, čije je prebivalište van država Evropske unije.
Imajte na umu da nije sasvim isključeno da se dalje deljene kontakt informacije mogu obrađivati van EU.

Log Data

Želimo da vas obavestimo da kad god posetite našu uslugu, prikupljamo informacije koje nam vaš pretraživač šalje, a koje se nazivaju podaci evidencije. Ovi podaci evidencije mogu uključivati informacije kao što su adresa Internet protokola („IP“) vašeg računara, verzija pretraživača, stranice naše usluge koje posećujete, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama i druge statistike.

 

Kolačići

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka koji se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikator. Oni se šalju vašem pretraživaču sa veb lokacije koju posećujete i čuvaju se na čvrstom disku vašeg računara.

Naša veb lokacija koristi ove „kolačiće“ za prikupljanje informacija i poboljšanje naše usluge. Imate opciju da prihvatite ili odbijete ove kolačiće i znate kada se kolačić šalje na vaš računar. Ako odlučite da odbijete naše kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove naše usluge.

Ovde možete pročitati našu Politiku kolačića.

Provajderi

Možemo da zaposlimo kompanije i pojedince treće strane iz sledećih razloga:

Da bismo olakšali našu uslugu;
Da pružamo uslugu u naše ime;
Za obavljanje usluga u vezi sa uslugama; ili
Da nam pomogne da analiziramo kako se koristi naša usluga.

Želimo da obavestimo korisnike naših usluga da ove treće strane imaju pristup vašim ličnim podacima. Razlog je da u naše ime obavljamo zadatke koji su im dodeljeni. Međutim, oni su obavezni da ne otkrivaju ili koriste informacije u bilo koju drugu svrhu.

Bezbednost

Cenimo vaše poverenje u pružanju vaših ličnih podataka, stoga nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za njihovu zaštitu. Ali zapamtite da nijedan metod prenosa preko interneta, ili metod elektronskog skladištenja nije 100% siguran i pouzdan, i ne možemo garantovati njegovu apsolutnu sigurnost.

Veze ka drugim sajtovima

Naša usluga može da sadrži veze ka drugim sajtovima. Ako kliknete na vezu treće strane, bićete preusmereni na tu lokaciju. Imajte na umu da ovim spoljnim sajtovima ne upravljamo mi. Stoga vam toplo savetujemo da pregledate Politiku privatnosti ovih veb lokacija. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih sajtova ili usluga trećih strana.

Gugl analize

Naša veb lokacija koristi veb uslugu Google analitike kompanije Google, Inc. Google analitika koristi ono što je poznato kao „kolačići“. Ovi „kolačići“ su tekstualne datoteke koje se postavljaju na vaš računar kako bi pomogle veb lokaciji da analizira kako vi, korisnik, pretražujete sajt. Primeri prikupljenih podataka uključuju vaš operativni sistem, vaš pretraživač, vašu IP adresu, veb stranicu kojoj ste pristupili pre posete našem sajtu (referentna URL adresa) i vreme i datum vaše posete. Informacije generisane tekstualnom datotekom o korišćenju veb-sajta će se preneti u Google i uskladištiti ih na serverima u Sjedinjenim Državama. Google će koristiti ove informacije u svrhu procene vašeg korišćenja naše veb stranice, sastavljanja izveštaja o aktivnostima veb sajta za operatere veb lokacija i pružanja drugih usluga u vezi sa aktivnostima veb stranice i korišćenjem interneta. Kolačiće blokirate tako što aktivirate postavku na vašem pretraživaču koja vam omogućava da odbijete podešavanje svih ili nekih kolačića. Imajte na umu da ako odlučite da odbijete kolačiće, određeni delovi sajta vam možda neće biti dostupni ili možda neće pravilno funkcionisati.
Takođe možete sprečiti Google-u podatke koje generiše kolačić o vašem korišćenju veb-sajta (uključujući vašu IP adresu) i obradu ovih podataka od strane Google-a, tako što ćete pratiti vezu u dostupnoj funkciji dodatka za pregledač i deinstaliranja.

Privatnost dece

Naše usluge se ne obraćaju nikome mlađem od 13 godina. Mi svesno ne prikupljamo lične podatke od dece mlađe od 13 godina. U slučaju da otkrijemo da nam je dete mlađe od 13 godina dalo lične podatke, odmah ih brišemo sa naših servera. Ako ste roditelj ili staratelj i svesni ste da nam je vaše dete dalo lične podatke, kontaktirajte nas kako bismo mogli da preduzmemo neophodne radnje.

Promene ove politike privatnosti

Možemo s vremena na vreme ažurirati našu Politiku privatnosti. Stoga vam savetujemo da periodično pregledate ovu stranicu da biste videli bilo kakve promene. Obavestićemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici. Ove promene stupaju na snagu odmah, nakon što budu objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja ili sugestija u vezi sa našom Politikom privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate popunjavanjem forme na stranici Kontakt.