O

Naš cilj je da budemo kompanija koja je prvenstveno orijentisana da zadovolji kupca i da kupcima obezbedi optimalan odnos cene i kvaliteta. Sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti trgovine i projektovanja u industrijskom sektoru možemo zadovoljiti i najsloženije zahteve prema našem klijentu, odnosno kupcu.

Kupac na raspolaganju ima stručno obučen trgovačko-tehnički kadar koji mu pomaže pri izboru adekvatne opreme i uvek može računati na stručnu pomuć kako prilikom kupovine tako i prilikom korišćenja kupljene opreme. Mi smo isključivo orijentisani na trgovinu industrijskom opremom u oblasti automatizacije, mehatronike, samogradnje CNC mašina i sličnih oblasti.

Mi nismo striktno opredeljeni prodaji proizvoda određenih brendova ili nivoa kvaliteta između profesionalne ili hobi upotrebe, mi jednostavno prodajemo ono što naši kupci najviše zahtevaju od nas tako da kod nas možete pronaći proizvode koji se mogu koristiti za profesionalne i industrijske svrhe a isto tako i one koji se isključivo koriste u hobi svrhe odnosno za samogradnju raznih CNC hobi rutera, 3D štampača i slično.

Naš

Naš cilj je da napravimo najkraći mogući način povezivanja između proizvođača/dobavljača i našeg kupca. Želimo da isporučimo naše proizvode našim kupcima u najkraćem mogućem roku i za najbolju/najnižu moguću cenu na tržištu. Naš cilj je da napravimo najkraći mogući način povezivanja između proizvođača/dobavljača i našeg kupca. Želimo da isporučimo naše proizvode našim kupcima u najkraćem mogućem roku i za najbolju/najnižu moguću cenu na tržištu.

Imajte u vidu da roba koja se prodaje od strane naše firme je većinom industrijske namene i kao takva je u većini slučajeva po dimenzijama i težini dosta gabaritna i da zato iziskuje povećane troškove slanja.

Mi ćemo učiniti sve da pronađemo način kako bi smanjili troškove i vreme isporuke. Ako postoji proizvod koji je za vas interesantan a mi ga trenutno nemamo u ponudi, uvek nam se možete obratiti sa zahtevom odnosno upitom za ponudu za željeni proizvod i mi ćemo vam izaći u susret jer smo sa jedne strane direktni uvoznik robe kojom trgujemo a sa druge strane smo klijentski orijentisani da zadovoljimo svaki mogući zahtev našeg klijenta odnosno kupca.

Po čemu

Mislimo da je to naše iskustvo koje nas čini različitim – radimo u industrijskom inženjerstvu/mehatronici više od 20 godina i iz toga smo nasledili ogromno iskustvo iz široke industrijske oblasti.

Zahvaljujući velikom iskustvu u industriji, sposobni smo da svojim klijentima/kupcima omogućimo adekvatan odabir prilikom kupovine određenog proizvoda pogodnog za njegovu namenu i da pružimo stručno-tehničku pomoć u korišćenju (pustanje u rad ili povezivanje opreme u radno okruženje) proizvoda kupljenih od naše firme.Naši klijenti mogu nas uvek kontaktirati za tehničke savete prilikom odabira pravog rešenja i rado ćemo im pomoći u odabiru adekvatnog proizvoda iz naše ponude ili u krajnjem slučaju predložiti neko drugo rešenje.

Naš cilj nije samo prodati proizvod po svaku cenu već prvenstveno zadovoljiti klijenta/kupca u svim aspektima kako po pitanju cene tako i po pitanju odgovarajućeg kvaliteta u odnosu na cenu koju je klijent voljan da plati i zato vam garantujemo da ćete kod nas uvek imati realan odnos cene i kvaliteta.U opisu proizvoda pokusavamo da obezbedimo dovoljno informacija o proizvodu kako bismo jasno prikazali sve karakteristike proizvoda.